Kolme ilmoitusasiaa

Joskus kun itse odottaa mielenkiinnolla jonkun bloggaajan lupaamia juttuja, voi olla häiritsevää, jos aika vain kuluu, eikä luvattuja juttuja ala kuulua. Siksi haluan tehdä pienen ennustuksen sen suhteen, mistä aion blogin lähitulevaisuudessa kirjoittaa. Olen nimittäin vihdoin saanut käsiini Ruokavalio kuntoon pelätyillä hiilihydraateilla -postauksessa esittelemäni kirjat. Olen tutustunut niistä ensimmäisenä Starch Solutioniin, joka vaikuttaa ihan mahtavalta! Varmasti siihen vaikuttaa sekin, että olen jo valmiiksi kasvissyöjä, joka pitää paljon puuroistaan ja muista tärkkelyspitoisista ruoista ja jolle myös ympäristöasioilla on merkitystä. En siis malta odottaa, että pääsen kirjoittamaan kirjasta! Siinä on niin paljon asiaa, että joudun käsittelemään sitä osissa (joista meinaa silti tulla kovin pitkiä).

The Starch Solution

Viimeksi kerroin Henkisyydellä hoikaksi -postaussarjasta, josta olen hyvin innoissani ja joka ilokseni sai mukavan vastaanoton. Starttaan postaussarjan hyvin pian ja kirjoitan siitä ehkä vähän tiuhempaan tahtiin kuin ensin ajattelin (en siis jaettuna niin pitkälle aikavälille kuin ensin luulin). Niinpä minulla on kaksi kunnianhimoista kirjaprojektia edessä, mutta se tuntuu pelkästään hyvältä asialta, koska aiheet limittyvät tiukasti toisiinsa ja lisäävät siten motivaation määrää ja mahdollisen onnistumisen todennäköisyyttä (esim. minulle se olisi onnistuminen, että söisin enemmän terveellistä kuin epäterveellistä ruokaa ja myös haluaisin aidosti tehdä terveellisempiä valintoja). Parasta on se, että juuri nämä postausaiheet ovat kiinnostaneet eniten myös lukijoita. Tavoitellaan siis yhdessä parempaa oloa, niin henkisesti kuin fyysisestikin!

Viimeisenä yllättävä uutinen niille, jotka ovat seuranneet blogeja Blogilistan kautta. Blogilista on ilmoittanut lopettavansa toimintansa 1.6.2015. Minulle uutinen on ikävä, koska minulla on eniten seuraajia juuri Blogilistan kautta (Facebookissa huomattavasti vähemmän, Bloglovinissa ei juuri ketään). Alusta asti Blogilistalla ja minulla jotenkin synkkasi, meistä tuli hyvät kaverit. Olen löytänyt palvelun avulla monta sellaista blogia, jota olen alkanut seurata. Lisäksi Blogilista on ainut kotimainen blogien listaaja, ja on ollut toiminnassa lähes niin kauan kuin blogeja on ollut olemassa. Vastaavia toimintoja tarjoaa esim. Bloglovin’, Feedly tai The Old Reader, mutta moni kuitenkin vierastaa näitä palveluja, mikä näkyy hyvin minunkin blogissani, jossa valtaosa seuraajista on tullut muualta kuin näistä syötteenlukijoista. Jos haluatte yhä seurata blogiani jonkin syötteenlukijan kautta, niin ehkä löydätte tienne johonkin muuhun palveluun. Toki päivitykset voi tilata myös suoraan sähköpostiin tai käydä muuten vain silloin tällöin kurkkaamassa, mitä täällä puuhaillaan. Itse selviän tästä pettymyksestä uppoutumalla tuleviin aiheisiin, jotka voin pian jakaa kanssanne!

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Kolme ilmoitusasiaa

 1. lonksu

  Odotan tosi paljon tuota Starch solutionia! Löysin blogisi googlettamalla starch solution. Omat syömiset on retuperällä ja hiilarit kiinnostaa eli kovat on odotukset! Eikä vaikuta yhtään huonolta henkisyys-sarjakaan, vaikka näkökulma on mulle vieraampi.
  Blogilistan lopettaminen oli mullekin kova takaisku, se vaan on ollut niin kätsy blogien seuraajan näkökulmasta. Bloggaajien kannalta uskon, että asia ei lopulta ole niin paha, koska jos joku haluaa lukea jotain blogia, niin ei se voi olla syötteenlukijasta kiinni.

  Tykkää

  Vastaa
  1. Mielekäs miellekartta Kirjoittaja

   Mukavaa, että löysit blogiini. :) Starch Solution on kyllä kaikkien odotusten arvoinen, tuskin siis petyt sinäkään! Ehkä jo huomenna saan tärkkelyssarjan käyntiin.

   Olet varmasti oikeassa Blogilistan kanssa siinä, että kaikkein innokkaimmat lukijat ja tilaajat kyllä löytävät tiensä heitä kiinnostaviin blogeihin, eli eivät lopeta niiden lukemista Blogilistan lopettamisen vuoksi. Blogilistassa on kuitenkin joitain muita puolia, joiden lakkaaminen tekee sen, että satunnaisemmat lukijat jäävät tulematta (esim. jos on hakenut blogeja avainsanoilla, nähnyt kiinnostavan otsikon tuoreimpien kirjoitusten listalla ym.). Onneksi satunnaisia lukijoita saa kuitenkin jo pelkästään esim. Googlen kautta, ja moni tietysti ensisijaisesti toivoo paljon vakilukijoita. Parasta on totta kai se, että satunnaisesta lukijasta tulee vakilukija. Hyvä, jos saan sinut koukkuun Starch Solutioniin! :D

   Tykkää

   Vastaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s